EXTRAESCOLARS 2017-2018

Benvolgudes famílies,

Pel curs 2017-2018 hem introduït una sèrie de canvis a les activitats extraescolars amb la finalitat d’oferir un ventall més ampli d’activitats per tot l’alumnat del Pilarín. Feu al següent enllaç per veure la totalitat d’activitats:

GRAELLA EXTRAESCOLARS COMPLETA

BUTLLETA INSCRIPCIÓ

A continuación, us expliquem breument sobre aquests canvis i us convoquem a la reunió informativa, que tindrà lloc el dimarts 19 de setembre, a les 16.45h. al menjador de l’escola, on aclarirem totes les novetats.

-Taller d’Art: Activitat oferida per l’artista Silvia López. De P5 a 6è. PLACES LIMITADES per ordre d’inscripció (màxim 12 alumnes per grup). Quota mensual 25€ + 30€ de matrícula inicial, en concepte de material, per tot el curs (d’octubre a maig).

-KidsBrain: A partir de 3r. 30€/mes + 30€ material (al primer mes). Horari: Dimecres de 16.30 a 17.45h.

-Curset de natació: Complex Esportiu Municipal Can Casablanques (Ferrovial). Dimarts de 17.10 a 17.55h. Els trasllats de l’alumnat a la instal·lació corre a càrrec de les famílies. Preus:

  • P3: 39,58€/trimestre
  • P4-P5: 33,93€/trimestre
  • Primària: 28,27€/trimestre


-Futbol sala:
 Activitat oferida pel Club Esportiu González-Serra. Preus.Bàsquet: Activitat oferida pel SQCB. Preus.

TEDI: Empresa nova amb la que l’AMPA ha arribat a un acord i ens ofereix totes les activitats que veieu a la següent graella: GRAELLA TEDI.

SI VOLEU ASSEGURAR-VOS de tenir plaça a les activitats oferides per TEDI (patinatge, anglès, voleibol, judo, multiesport, hip-hop & zumba, psicoball, iniciació musical, robòtica, manualitats, cuina i guitarra), ja podeu fer la inscripció mitjançant la pàgina web de l’empresa: http://www.tedi-org.com/inscripciones     Si prefereiu omplir el formulari en paper, no el fiqueu a la bústia de l’AMPA fins el setembre.

ACLARIMENTS:

  • La gestió d’alumnes inscrits en aquestes activitats serà a càrrec de la Comissió d’Extraescolars de l’AMPA i del coordinador d’activitats i del Pla Català de l’Esport a l’Escola, en Marcos Planes.
  • La preinscripció a les activitats que NO ofereix TEDI: futbol, bàsquet, natació, taller d’art i KidsBrain es realitzaran omplint la butlleta que rebran els alumnes a principi de curs i haureu de dipositar a les bústies de l’AMPA.
  • Tots els alumnes pre-inscrits en aquestes activitats rebran un full d’inscripció de l’empresa en concret per a formalitzar l’alta en l’activitat.
  • El pagament es farà directament a l’empresa que realitza l’activitat mitjançant rebut bancari.
  • Si un alumne vol inscriure’s en una d’aquestes activitats havent finalitzat el període d’inscripció (22 de setembre), us heu de posar en contacte amb l’AMPA (ampa.pilarin@gmail.com) que us indicarà quan i com pot iniciar l’alumne l’activitat desitjada.
  • Si un alumne vol iniciar una activitat a meitat de trimestre, haurà d’abonar el trimestre corresponent sencer. No es faran fraccions.
  • Si un alumne es dóna de baixa abans de finalitzar el trimestre, no es retornarà la part proporcional de no assistència.

 

           muntatge extraescolarsNOTA: ÉS IMPRESCINDIBLE SER SOCI DE L’AMPA 

PER PODER REALITZAR QUALSEVOL

ACTIVITAT EXTRAESCOLAR

US CONVOQUEM A LA PROPERA REUNIÓ INFORMATIVA, QUE TINDRÀ LLOC EL PROPER DIMARTS 19 DE SETEMBREA LES 16.45h. AL MENJADOR DE L’ESCOLA, ON US PRESENTAREM LES ACTIVITATS I LES EMPRESES NOVES.

Hi haurà servei de canguratge pels socis de l’AMPA. No socis: 1€

 

Comissió extraescolars

AMPA Pilarín Bayés

 

Anuncis