PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2016

Què faries amb 200.000 euros a Sant Quirze del Vallès?logo

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès està portant a terme un procés de participació al municipi, amb un total de 41 propostes que passen a la fase de votacions.

L’AMPA del Pilarín, com a Associació sense ànim de lucre, hi participa amb dues propostes dins de l’àmbit Equipaments cívics i esportius.

Les nostres propostes són:

El procés és el següent:

  • Del 19 de setembre al 3 d’octubre, entreu al web: http://consultes.santquirzevalles.cat/votacions/
  • Feu clic a l’apartat votacions d’aquesta web.
  • Podeu votar tantes propostes vulgueu fins arribar als 200.000€
  • Les nostres propostes sumen 60.000€, per la qual cosa podeu escollir també d’altres propostes, fins arribar al total del pressupost municipal.
  • El sistema de votacions dóna l’oportunitat als empadronats al poble a dir la seva, invertint els 200.000€ en les propostes que han fet els mateixos ciutadans. Cada proposta està valorada en un import concret, i vosaltres els podeu invertir en allò que creieu necessari pel municipi.
  • Si no disposeu de connexió a Internet, podeu adreçar-vos al Centre Cívic Torre Julià, de dilluns a dijous de 15 a 21h i divendres de 8.45 a 14.00h i de 15 a 20h.

QUI POT VOTAR? Els empadronats a Sant Quirze del Vallès (cens tancat a 1 de setembre). Tenir 16 anys o més els dies de les votacions.

Us animem a que entreu a aquesta web i voteu les nostres propostes per a millorar la sala del menjador, que no només fan servir els alumnes que utilitzen aquest servei, sinó que és utilitzat per a reunions, representacions, berenars, etc. Mares, pares, tiets, tietes, avis, àvies…Tots podeu votar!!

VISCA EL PILARÍN!!

Junta AMPA Pilarín Bayés

logo_sant-quirzelogo-mes-petit

Anuncis